Kvalitetsingenjör

Kvalitetssäkrare (QA) till Eurofins PharmaControl, Uppsala

Vi söker dig som tycker kvalitetssäkring är roligt och stimulerande och som vill ha ett arbete där du kan göra skillnad. Vi erbjuder dig ett spännande och ansvarsfullt arbete inom en av världens ledande laboratorieverksamheter med goda möjligheter till utveckling i din profession då företaget befinner sig i en spännande och expansiv fas. Om detta låter intressant – följ med oss på vår resa!
Eurofins PharmaControl är ett mikrobiologiskt kontraktslaboratorium som utför analyser, valideringsarbete och mikrobiologiska specialstudier på uppdrag av läkemedels-, medical device- och bioteknikindustrin. Våra kunder är både stora läkemedelsbolag och små utvecklingsbolag. Vi utför dagligen analyser på produkter som botar och lindrar sjukdomar och som räddar liv, vilket formar vår kultur – Testing for Life!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala. Urval och intervjuer sker löpande under annonstiden så vi välkomnar din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din roll som kvalitetssäkrare ingår du i Quality Assurance gruppen, ett team med ambitiösa och duktiga kollegor där ni tillsammans ansvarar för aktiviteter som säkrar servicekvaliteten och kundnöjdheten av våra viktiga analyser. Du kommer även att arbeta med kontinuerliga kvalitetsförbättringar och delta i olika aktiviteter och projekt relaterade till vår verksamhet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

– Granska och värdera analysresultat från mikrobiologiska analyser
– Utfärda och granska analyssvar och återkoppla resultat gentemot kund
– Utfärda, granska och godkänna dokument som till exempel provspecifikationer, metoder, rutiner, försöksprotokoll, valideringsprotokoll och rapporter
– Utföra och godkänna avvikelseutredningar och OOS-utredningar
– Delta vid GMP-inspektioner från kunder och myndigheter
– Fungera som stöd åt kunder och övriga funktioner inom företaget i kvalitetsfrågor

Vem är du?

Kvalifikationer för denna tjänst innefattar:

– Högskoleutbildning med mikrobiologisk inriktning eller motsvarande.
– Goda kunskaper om GMP och vana att granska och värdera GMP-dokumentation
– Tidigare arbetserfarenhet inom läkemedelsindustrin eller liknande verksamhet, gärna inom QA.
– Kunskap om aktuella farmakopékrav inom mikrobiologi och erfarenhet av dess tillämpning är mycket meriterande.
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi söker dig som är en strukturerad och kvalitetsmedveten lagspelare med ett starkt intresse för kvalitets- och förbättringsarbete. Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och noggrann. Du kan arbeta självständigt, prioritera dina arbetsuppgifter och hålla ledtider. Då det i arbetet ingår samarbeten med olika funktioner både inom och utanför företaget (främst kunder) så är det viktigt att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är vår mest värdefulla tillgång och en förutsättning för vår framgång.

Om du är redo att bidra med dina kompetenser inom kvalitetssäkring så står vi redo att erbjuda dig en spännande och stimulerande arbetsplats där du kan växa individuellt och professionellt!

Om verksamheten

PharmaControl är en del av Eurofins Biopharma Product Testing med ca 50 medarbetare i Sverige (Uppsala) och ca 6000 globalt på 34 laboratorier. Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper, med kemiska och mikrobiologiska analyser samt digitala tester till kunder inom bland annat lantbruk, livsmedel, läkemedel, miljö och leverantörer av tv-tjänster. Vi är drygt 47 000 anställda och har mer än 800 laboratorier i 50 länder över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolhet tillsammans samt Proffesionalism & hållbarhet. Läs mer på http://www.eurofins.se

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
27 april
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56832

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.