Kommunikatör

Kommunikationsstrateg till vår kund i Uppsala

Är du en utbildad kommunikatör som har erfarenhet av att leda stora projekt? Då kan detta vara något för dig! Nu söker vi en kommunikationsstrateg till en spännande myndighet i Uppsala. Tjänsten beräknas tillsättas så snart som möjligt och kommer att pågå till och med 31 december. Uppdraget är på heltid och du kommer bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som kommunikationsstrateg kommer du att genomföra kommunikationsarbete på strategisk såväl som operativ nivå. Arbetsuppgifterna kommer bland annat även bestå av att:
• planera, genomföra samt utvärdera kommunikationsinsatser
• genomföra omvärldsanalyser och marknadsundersökningar
• skapa informationsmaterial
• stötta medarbetare i diverse kommunikationsfrågor
• ansvara för att rätt information finns publicerad på extern samt intern webbplats
• arbeta med sociala medier och andra digitala kanaler

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning mot strategisk kommunikation och som har några års erfarenhet av arbete i ledande ställning inom kommunikation. Vi ser även att du:
• har tidigare erfarenhet av att leda stora projekt
• har arbetat med strategiska kommunikationsfrågor inom offentlig verksamhet, Life Science eller hälso- och sjukvården
• har arbetat några år med kommunikationsarbete på strategisk och operativ nivå
• är en dokumenterat god skribent
• kan kommunicera obehindrat på svenska och har en mycket god förmåga att under tidspress formulera målgruppsanpassade texter
• har en mycket god förmåga att uttrycka dig i engelska, både i tal och skrift

Som person ser vi att du har förmågan att ta eget ansvar och initiativ. Du är positiv, glad och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad, prestigelös och är bra på att bygga relationer. Dessutom är du trygg i din arbetsroll och kan arbeta på ett självständigt vis.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
29 juli
Sista ansökningsdag
15 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65276