Nätverkstekniker

Junior nätverkskonsult till vår kund i Uppsala

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med Second Line-support inom nätverk? Se hit! Vi söker nu en junior nätverkskonsult till vår kund i Uppsala. Tjänsten är ett heltidsuppdrag som förväntas starta så snart som möjligt och beräknas pågå i 6 månader.

Du kommer under uppdraget vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Vi gör ett löpande urval för detta uppdrag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som nätverkskonsult kommer du att hjälpa till med Second Line-support inom nätverk. Du kommer även att granska inkommande larm för att undersöka om något inte stämmer. Ditt arbete kräver ansvar och att du är engagerad till att ge den bästa möjliga servicen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning med teknisk bakgrund och/eller har några års arbetslivserfarenhet som nätverkskonsult eller liknande. För denna tjänst behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas ser vi att du är en problemlösare, fungerar bra i pressade situationer och är serviceinriktad. Du har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter och är flexibel.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer dig som konsult. Att få rätt person på rätt plats är vår grej, och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
24 juli
Sista ansökningsdag
16 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65198