Helpdesk

IT- tekniker sökes till vår kund i Östhammar

Nu söker vi dig som vill arbeta som IT- tekniker hos vår kund i Östhammar. Tjänsten beräknas tillsättas omgående och pågå i minst 6 månader, med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Att vara konsult på Poolia är ett strategiskt steg i din karriär. Du hamnar i strålkastarljuset – både hos oss på Poolia, hos våra kunder och de medarbetare du kommer i kontakt med på de arbetsplatser du befinner dig. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som IT – tekniker kommer du att hjälpa användare med diverse saker såsom exempelvis att byta datorer/ta hand om hårdvaruproblem, felsöka skrivare och datorer, ominstallera/nyinstallera mjukvara och mycket annat kring datorer. Du har kontakt med användare personligen men till viss del också över telefon och via mail.

Vem är du?

Vi söker dig som har intresse av IT / datorer och gärna någon utbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom området. Det är även meriterande om du har truckkort. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en serviceminded och utåtriktad person. Du trivs med att hjälpa andra att lösa olika datorproblem. Vidare ser vi att du är tålmodig, positiv och har en god kommunikativ förmåga.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan i word-format. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
30 augusti
Sista ansökningsdag
22 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54364

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.