HR generalist

HR-konsult till Tierpsbyggen och Tierps Energi & Miljö

Har du god förståelse för arbetsrättsliga frågor och erfarenhet av att stötta chefer i personalärenden? Läs då vidare!

Nu söker vi en HR-konsult till Tierpsbyggen och Tierps Energi & Miljö för placering i Tierp. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta så snart som möjligt och kommer pågå i 6 månader, med möjlighet till förlängning för rätt person. Under uppdraget kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Vi genomför urval och intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tierpsbyggen och Tierps Energi & Miljö är två attraktiva kommunala aktiebolag som ägs helt av Tierps Kommun. Läs mer på: https://www.tierp.se/tierp.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/bolag.html

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som HR-konsult kommer du att hantera en mängd arbetsuppgifter inom HR-området. Du kommer att stötta chefer i hela HR-hjulet. Det innefattar bland annat:
• Arbetsrätt
• Rehabilitering
• Personalpolicys
• Lönebildning
• Rekrytering
• Arbetsmiljö

Som HR-konsult rapporterar du direkt till VD:n.

Vem är du?

För att trivas i rollen söker vi dig med en akademisk högskoleexamen, gärna inom personal- och arbetslivsfrågor eller liknande utbildning. Vi värdesätter flerårig arbetslivserfarenhet inom HR och ser positivt på din djupa förståelse för arbetsrättsliga frågor samt din erfarenhet av att stötta chefer i personalfrågor. Du har erfarenhet av att arbeta operativt inom HR, inklusive hantering av rehabiliteringsärenden och svåra samtal.

Personlighetsmässigt söker vi en lyhörd och relationsinriktad person med god kommunikativ förmåga. Du är proaktiv och tar initiativ för att driva ärenden framåt samtidigt som du bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vi ser värde i din coachande inställning och din förmåga att vara både modig och tydlig för att nå önskade resultat.

Om verksamheten

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området – allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer – kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
21 november
Sista ansökningsdag
6 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70025