Financial Controller

Financial Controller sökes till vår spännande kund i Uppsala

Är du intresserad av redovisning inom en global koncern och vill vara del av ett härligt team i Uppsala? Är du dessutom tillgänglig omgående? Vi söker just nu en Financial Controller till en av våra kunder i Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas starta omgående och kommer pågå minst 5-6 månader, med goda möjligheter till förlängning. Under uppdraget så kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Sammanställning av rapporter för svensk och US GAAP bokslut
• Löpande bokföring
• Kontoavstämningar av balans- och resultaträkning
• Kontroll av skillnader mellan statutory och US GAAP böcker
• Lagerbokföring och uppföljning
• Investeringar och dess uppföljning
• Sammanställning av olika rapporter för planering och analys
• Investeringar och uppföljning

Vem är du?

I rollen som Financial Controller/Accounting Specialist ser vi att du har goda kunskaper av redovisning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då företaget är supportfunktion till flera olika avdelningar ser vi gärna att du är van att arbeta mot olika delar av ett företag. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel samt att du har erfarenhet av något större ekonomisystem. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person ser vi att du är prestigelös, ansvarstagande och trivs med förändrings- och förbättringsarbeten. Vidare är du initiativtagande, strukturerad och besitter en mycket god kommunikativ förmåga. Du har en positiv inställning, har hög social komptens och arbetar väl i grupp såväl som självständigt.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
10 september
Sista ansökningsdag
24 september
Referensnummer
54489

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.