Tekniker

Fastighetsautomationstekniker till vår kund i Uppsala

Är du serviceinriktad och van att skapa kontakt med andra? Har du erfarenhet av att arbeta med fastighetsautomation? Då kan denna roll vara för dig!

Vi hjälper just nu vår kund i Uppsala med att hitta deras nästa tekniker inom fastighetsautomation. Tjänsten är på heltid med beräknad start så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som fastighetsautomationstekniker kommer arbetsuppgifterna till exempel innebära:
• Installera, felsöka, programmera, underhålla, implementera och testa lösningar kring automationssystem till kund
• Löpande utbyta kompetenser tillsammans med kollegor
• Upprätthålla dokumentation kring utfört arbete

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av fastighetsautomation och nu söker en ny spännande roll. Du besitter goda kunskaper om standarder, protokoll och hårdvara inom fastighetsautomation. Främst inom KNX, DALI och PLC. Vidare kan du kommunicera obehindrat på svenska och innehar goda kunskaper i engelska.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är noggrann, arbetar metodiskt och strukturerat. Du har god förmåga att prioritera ditt arbete och har lätt för att ta dig an arbetsuppgifter. Du är lösningsorienterad och har alltid kunden i fokus. Vidare är du initiativtagande, serviceinriktad, agerar professionellt och har lätt för att skapa relationer med andra. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Om verksamheten

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
1 juni
Sista ansökningsdag
18 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68721