Marknadsassistent

Famora Foods söker driven medarbetare inom marknadsföring och administration på deltid

Vill du vara en del av en spännande och innovativ organisation med bred erfarenhet och produktionskapacitet? Har du goda datakunskaper och är ute efter en ny utvecklande möjlighet inom marknad och sälj? Just nu söker vi en driven och motiverad medarbetare för ett konsultuppdrag till vår kund Famora Foods i Vattholma. Tjänsten är på deltid och du kommer arbeta 3 dagar i veckan. Uppdraget beräknas starta i september med möjlighet till heltidsanställning för rätt person. Under uppdraget så kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I denna roll kommer du få möjlighet att inta en varierad och administrativ roll med fokus på marknadsföring och sälj. Arbetsuppgifterna för rollen kommer framförallt att vara:

• Hjälpa till med marknadsföring via sociala medier
• Uppdatera vår befintliga hemsida vid behov
• Regelbundet uppdatera alla nyheter som rör produkter och företaget
• Hjälpa till och bidra med utformning och design inom marknadsgruppen
• Arbeta med att skicka gruppmail till utvalda kundgrupper i form av produktnyheter och erbjudanden i olika former. Vid behov även ta kontakt med kunderna.
• Övriga administrativa uppgifter samt visst säljstöd

Vem är du?

För att passa i denna roll ser vi att du har goda datakunskaper och att du kan hantera program med hänsyn till arbetsuppgifterna, framförallt Adobe CC, Visma och Officepaketet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. För denna tjänst krävs körkort med tillgång till egen bil.

Som person ser vi att du är flexibel, stresstålig och initiativrik. Du har en positiv inställning, vilja att lära dig nya saker och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
15 juli
Sista ansökningsdag
24 augusti
Referensnummer
54072

Emma Karlson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.