Administratör

Erfarna administratörer till kommande uppdrag

Poolia söker nu erfarna administratörer för kommande uppdrag hos våra kunder i och runt om Uppsala. Poolias uppdragsgivare i Uppsala finns inom olika branscher och innefattas av både stora och små företag. Rollen som assistent/administratör kan därför se väldigt olika ut beroende på bransch och företag. Inom alla företag är givetvis service ledordet men grundläggande för rollen är även mycket eget ansvar och självständigt arbete.

Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Genom att svara på annonsen ansöker du inte till en specifik tjänst, utan visar ett allmänt intresse för att jobba som konsult inom administration hos Poolia. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om din profil matchar ett aktuellt uppdrag hos oss.

Om tjänsten

Tjänsterna är mycket variationsrika och kan innehålla allt från rutinarbete till kvalificerade uppgifter såsom:

– planering och organisering
– konferens- och resebokningar
– mötesdokumentation
– allmän administration
– reseadministration
– posthantering
– protokollföring
– diarieföring
– rapportskrivning.

I rollen som administratör får du i stor utsträckning även arbeta med externa och interna kontakter, framtagande av statistik och informationssökning samt ekonomisk administration i form av konteringar.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom administration och/eller några års erfarenhet i en liknande roll. Du har god erfarenhet av Office-paketet och vana att arbeta självständigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom både privat och offentlig sektor. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av tjänster som VD-assistent, chefsstöd, kontorschef eller motsvarande roller.

Som person är du driven, noggrann och har god känsla för service. Du är lyhörd, flexibel och ordningsam, samt att du uppskattar variationsrika arbetsmiljöer och företagskulturer.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
6 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57191

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.