Redovisningsekonom

Erfaren redovisningsekonom

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt och pågå i minst 6 månader, med mycket goda möjligheter till förlängning eller övertag. Under uppdraget kommer du att vara anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande under processen, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vår kund är en ekonomibyrå med lång erfarenhet av redovisning, dom erbjuder även kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att få ansvar för redovisningen för kunder i olika bolagsformer och verksamheter. Du kommer att involveras i hela redovisningsflödet vilket innebär:
Löpande bokföring,
Reskontrahantering
Månads-, kvartals- och årsbokslut
Avstämning
Årsredovisning
Moms och skatteredovisning
Periodisk sammanställning
Införselmoms

Du kommer att arbeta i affärssystemet Fortnox.

Vem är du?

Du är en redovisningsekonom/konsult med minst 2-4 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning.
Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och regelverket kring det. Som person är du självgående, lösningsorienterad, nyfiken, social, handlingskraftig och målorienterad samtidigt som du är en flexibel lagspelare som värdesätter relationerna till dina kollegor.
Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från fastighetsekonomi är det meriterande.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
14 oktober
Sista ansökningsdag
31 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
61440

Emma Karlson Mokoena