Ekonomiassistent

Ekonomiassistent sökes till Tierpsbyggen på 60 %

Tycker du att redovisning är roligt och stimulerande? Vill du utvecklas i rollen som ekonomiassistent och arbeta i ett glatt gäng på ett företag med högt i tak? Då är du rätt person för den här tjänsten! För Tierpsbyggens räkning söker vi nu en driven och strukturerad ekonomiassistent för ett konsultuppdrag på 60 %. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och beräknas pågå i 6 månader, med möjligheter till förlängning eller direktanställning hos Tierpsbyggen. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som ekonomiassistent hos Tierpsbyggen kommer du att vara en del av deras ekonomiavdelning som idag består av 6 personer. Du kommer i rollen främst att arbeta med:

• fakturering inkl. påminnelser
• upprätta fakturaunderlag till fastighetssidan
• leverantörsfakturahantering inkl scanning
• bokföring, momshantering
• delaktig i avstämnings- och bokslutsarbetet
• RUT avdrag

Vem är du?

För rollen som ekonomiassistent söker vi dig som är minst gymnasieekonom eller motsvarande och har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i redovisning och vana av att arbeta med Officepaketet.

Som person är du noggrann, strukturerad, flexibel och driven. Du är öppen, har en förmåga att ta egna initiativ och trivs med att arbeta i ett glatt och inspirerande gäng.

Om verksamheten

Tierpsbyggen är ett kommunägt bostadföretag. I över fem decennier har Tierpsbyggen varit verksamma med att bygga och förvalta bostäder åt kommunens invånare. Vi förvaltar cirka 1 800 bostäder fördelade på 11 orter samt 35 742 kvm lokalyta. Knappt hälften av bostadslägenheterna finns i Tierp där också bolagets huvudkontor ligger.

För närvarande är 120 personer anställda i bolaget som t ex arbetar med uthyrning, fastighetsskötsel, driftsfrågor, lokalvård, byggnationer, underhåll och administration.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
9 januari
Sista ansökningsdag
30 januari
Referensnummer
55811

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.