Ekonomiassistent

Ekonomiadministratör sökes till SLU

Har du tidigare erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning eller är nyexaminerad? Vi söker nu en driven och självständig ekonomiadministratör inom reskontraenheten till vår kund SLU i Uppsala. Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt och löper fram till augusti 2019 med eventuell möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Ekonomiadministratör kommer du arbeta inom reskontraenheten i utbetalningsteamet där du främst kommer arbeta med leverantörsreskontra, leverantörsupplägg, post, påminnelser och inkommande fakturor.

Vem är du?

Till rollen som Ekonomiadministratör söker vi dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller är nyexaminerad ekonom. Vi ser att du kan flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt av Visma, Agresso, Proceedo och Officepaketet.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och effektiv i ditt arbete samt har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system. Vidare ser vi att du är strukturerad och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Om verksamheten

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala. SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
8 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53579

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.