Samordnare

E-handelssamordnare sökes till SLU

Har du tidigare arbetat med inköp eller ekonomi och söker nu nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en e-handelssamordnare till vår kund SLU Ekonomiavdelningen. Tjänsten är på heltid med förväntad start den 17 april och kommer att pågå i 1 år framåt.

Under uppdraget kommer du bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan nu!

Om tjänsten

Ekonomiavdelningen ansvarar för processerna in- och utbetalningar, finansiell redovisning samt inköp. De ger också ekonomi- och controllerstöd till verksamheter inom universitetsadministrationen vid SLU, samt ansvarar för SLUs stiftelseförvaltning. Ekonomiavdelningens mål är bland annat att säkerställa en tillförlitlig och rättvisande redovisning samt effektiva och säkra ekonomiadministrativa processer. SLU:s inköpsenhet, som är en del av Ekonomiavdelningen, ansvarar för e-handel och upphandlingsprocessen vid SLU.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som e-handelssamordnare kommer du att arbeta med inköpsprocesser i e-handelsbeställningssystemet Visma Proceedo. Du kommer även att arbeta med nya leverantörsanslutningar och underhålla befintliga leverantörer. Vid nya upphandlingar kommer du att lägga upp avtal i Proceedo, för vissa produktgrupper kommer du att hantera kataloger och arbeta med den löpande förvaltningen i systemet. Du kommer tillsammans med e-handelsteamet att arbeta nära upphandlarna.

I arbetet kommer du att hålla kontakt med leverantörer på SLU och se till att dessa är anslutna till systemet, men även ha kontakt med övriga medarbetare på SLU och ge support. Du kommer också att arbeta med att hålla avtalsbasen för SLU uppdaterad och delta i utvecklingsarbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
• En avslutad gymnasieutbildning inom ekonomiområdet och/eller erfarenhet av att arbeta inom inköp eller ekonomi
• Erfarenhet av samordningsarbete i e-beställningssystemet Proceedo eller likvärdigt system
• God systemvana och kan snabbt sätta din in i nya system
• Erfarenhet av att arbeta i Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta på statlig myndighet
• Utbildat verksamheter i användandet av e-beställningssystem

Som person är du lösningsorienterad, sätter dig snabbt in i arbetsuppgifterna och strävar alltid efter förbättring. Du har lätt för att skapa goda kontakter, har en god samarbetsförmåga och god social kompetens. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och lägger stor vikt vid att hålla deadlines. För denna roll lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
20 mars
Sista ansökningsdag
2 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67755

David Magnusson