Djurtekniker

Djurvårdare till vår kund i Uppsala

Vi söker just nu efter en djurvårdare för ett konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Tjänsten beräknas starta i september och pågå under tre till fyra månader. Uppdraget är på heltid och du kommer bli anställd som en av våra uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som djurvårdare kommer du att arbeta i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha många kontaktytor och den miljö du arbetar i kräver att du har ett sinne för hygien och ordning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som djurvårdare kommer dina arbetsuppgifter att variera. Du kommer bland annat plocka upp varor och förbereda inför praktiska övningar. Hjälpa till i stall med bland annat mockning och även rastning av hundar. Det kan även ingå i dina arbetsuppgifter att städa, packa och förbereda kursmaterial, tvätta skyddskläder och diska instrument.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en djurvårdsutbildning på gymnasienivå och har tidigare erfarenhet av att arbeta med djur. Du har med fördel arbetat i häststall och har erfarenhet av häst och hund samt gärna även idisslare.

Som person är du självgående, serviceinriktad och flexibel. Du är inte rädd för att ta tag i arbete och gillar ordning och reda. För att passa i rollen så är du en person som färdigställer det du påbörjat och trivs med ett fysiskt jobb. Du klarar av att arbeta i en miljö med mycket människor runt omkring dig.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
28 juli
Sista ansökningsdag
18 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57231

Karin Berglund

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.