Koordinator

Digital eventanordnare sökes till vår kund i Uppsala

Har du erfarenhet av att anordna event och vill arbeta på en spännande myndighet? Då är detta något för dig! Vi söker nu en digital eventanordnare till vår kund med placering i Uppsala. Tjänsten beräknas starta i mitten av augusti och kommer att pågå fram till årsskiftet, med eventuellt möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och du kommer bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som digital eventanordnare kommer du att arbeta på en spännande myndighet där dina arbetsuppgifter bland annat kommer innefatta att organisera event, både digitalt via Zoom och fysiskt på plats. I arbetet kommer du även att marknadsföra event via sociala medier.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har:
• en högskoleutbildning inom kommunikationsområdet
• tidigare erfarenhet av att arrangera event både digitalt och fysiskt
• arbetat med att marknadsföra via sociala medier
• vana av att arbeta självständigt
• kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
• arbetat med internationella frågor
• arbetat i forskningssammanhang
Som person är du driven, strukturerad, positiv och glad. Du har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra i ett team. Du tar egna initiativ och är utåtriktad. Vidare är du noggrann och har en god känsla för kvalitet.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
28 juli
Sista ansökningsdag
15 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65291