Tekniker

AV-tekniker till SLU

Är du teknikintresserad och har en god administrativ förmåga? Vill du vara ett stöd till kollegor och kunder i frågor gällande AV-teknik? Läs då vidare!

Till vår kund SLU IT-avdelningen söker vi nu en AV-tekniker för ett uppdrag på heltid med start 1 september. Tjänsten kommer pågå till februari och under uppdraget kommer du bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Vi genomför urval och intervjuer löpande. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

IT-avdelningen är en del av universitetsadministrationen vars uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till SLU:s institutioner. IT-avdelningen har till uppgift att leverera IT-lösningar inom SLU och att stödja personal och studenter i IT-frågor. Inom IT-avdelningen arbetar ca 100 personer på fem orter i landet. Som AV-tekniker kommer du att ingå i AV-stödsgruppen, vilken är en del av IT-avdelningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som AV-tekniker kommer du att arbeta med utrustning och tjänsten som rör AV-tekniken. Du kommer även att ha daglig kontakt med kunder och medarbetare på SLU.

Arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Användarstöd i lärosalar, mötesrum, och videokonferensanläggningar
• Support i helpdesk, via ärendehanteringssystem, telefon och fjärrstyrning
• Proaktivt underhåll och uppdatering av AV-utrustning
• Felsökning, diagnostisering och åtgärd vid fel
• Assistera vid event och livesändningar av konferenser och högtider

Vem är du?

Vi söker dig som:
• Har relevant teknikinriktad utbildning eller erfarenhet inom AV-teknik
• Har några års erfarenhet som support- eller servicetekniker
• Har kunskap om ljud- och bildanläggningar
• Har erfarenhet av klientbaserad videokonferens, såsom Zoom och Teams
• Uttrycker sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Som person är du serviceinriktad, stresstålig och strukturerad. Du har lätt för att se vad som behöver göras och är initiativtagande. Du är självgående, driven och besitter en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter väl. Vidare motiveras du av teknisk problemlösning och arbetar engagerat för att hjälpa användarna på bästa möjliga sätt.

Låter detta som en roll för dig? Sökt tjänsten redan idag!

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer dig som konsult. Att få rätt person på rätt plats är vår grej, och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
29 maj
Sista ansökningsdag
11 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68624