Redovisningsekonom

Är du redovisningsekonom och intresserad av en ny utmaning?

Till vår konsultverksamhet söker vi nu redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Uppsala med omnejd. Våra uppdrag kan variera i längd och omfattning men är i huvudsak längre uppdrag.

Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Ditt arbete hos oss leder till ett omfattande och eftertraktat cv, som passar för både nationella och internationella karriärer. Genom att svara på annonsen ansöker du inte till en specifik tjänst, utan visar ett allmänt intresse för att jobba som konsult inom ekonomi hos Poolia.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kan bland annat innebära:

– löpande bokföring
– avstämningar
– bokslutsarbete
– projektredovisning
– diverse ekonomiska rapporter med mera.

Vem är du?

Du som söker är examinerad redovisningsekonom alternativt gymnasieekonom kompletterat med flera års arbetslivserfarenhet. Vidare har du god erfarenhet av tidigare redovisningsarbete och även goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du positiv, flexibel och kontaktskapande. I övrigt kräver rollen att du snabbt kan sätta dig in i nya situationer och att du är duktig på att uppfatta helheter.

Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
8 maj
Sista ansökningsdag
9 juni
Referensnummer
53577

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.