Administratör

Administratör sökes till Cytiva

Vi söker nu en Administratör till vår globala kund Cytiva i Uppsala för ett längre konsultuppdrag. I denna roll kommer du få anta en koordinerande administrativ funktion. Du kommer få möjlighet att vara med och effektivisera den interna processen för konsulthantering, analysera, medverka och genomföra processeffektivisering. Tjänsten beräknas tillsättas så snart som möjligt och pågå under ett år, med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Verksamheten hos Cytiva och Chemical Production Uppsala (CPU) expanderar och i och med det ökar behovet av en ytterligare resurs för att administrera konsulterna. Cytiva behöver även effektivisera den interna processen för konsultantering, och att analysera, medverka och genomföra processeffektivisering är en mycket viktig del i uppdraget.

Du kommer att vara en del av en grupp administratörer och fokusera på att administrera de konsulter som arbetar inom CPUs avdelningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Konsultadministration ca 70%:

– I samarbete med beställande chef upprätta VMO eller beskrivning av uppdrag som underlag till leverantör av konsulttjänster
– Orderläggning och godsmottagning i iProcurement
– Fakturahantering i Basware
– Beställa behövd IT-utrustning och systemaccesser
– Beställa arbetskläder och skor

Förbättringsarbete:
– Utvärdera och driva/medverka i förbättring av befintlig process för hantering av konsulter

Övrigt:
– Stöd med andra arbetsuppgifter inom adminteamet
Med genomförda effektiviseringsåtgärder är målet att öka andelen arbetsuppgifter som inte handlar om konsultadministration.

Vem är du?

För denna roll ser vi att du har en god administrativ vana och känner dig trygg i din kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från Cytiva i någon roll är mycket meriterande. Vidare ser vi att du har god datorvana och obehindrat kan hantera i IT-system. Förkunskap om specifika system är dock inte ett krav men det är meriterande med tidigare erfarenhet av Oracle, Procurement och Basware.

Då rollen innebär kontakt med många olika personer ser vi att du har lätt för att samarbeta med andra. Du är serviceminded och strukturerad. Då Cytiva fäster stor vikt på förbättringsarbete bör du även tycka om att utmana och ifrågasätta befintliga arbetssätt och att medverka i/genomföra förbättringar av dessa. Verksamheten präglas av ett högt tempo så detta är något du bör tycka om för att trivas.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
31 mars
Sista ansökningsdag
18 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59250

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.