Laboratorieingenjör

Vik. Laboratorieingenjör till antikroppstillverkningen hos Nordic Biomarker

Nordic Biomarker söker nu en vikarierande laboratorieingenjör till sin avdelning för antikroppstillverkning i Umeå.

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i karriären och arbeta på ett snabbt växande företag inom life science! Om du vill arbeta i en engagerad och kvalitetsmedveten organisation där du får jobba med varierande uppgifter inom labb så kan detta vara tjänsten för dig. Nordic Biomarker är ett mycket omtyckt och väl ansett företag inom Life Science i Umeå som satsar på sin personal med både goda möjligheter till kompetensutveckling och goda personalförmåner.

Rollen är placerad i Umeå och vi ser gärna att du kan börja i augusti 2022. Detta är ett föräldravikariat som sträcker sig fram till sista juni 2023. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och presenterar kandidater löpande. Rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten

Med världen som marknad är Nordic Biomarker ett litet storföretag inom life science, närmare bestämt IVD, som under samma tak forskar, utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsreagens för koagulationsdiagnostik. På avdelningen för antikroppstillverkning välkomnas du till en mycket fin arbetsgrupp med god stämning och välfungerande samarbete.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Cellodling
• Småskalig cellodling i flaska
• Analyser rörande antikroppskoncentraion i supernat
• Storskalig cellodling i AcuSyst, med tillhörande processer
• Övriga moment relaterat till cellodling
Proteinrening
• Affinitetsrening av antikropp
• Buffertberedningar
• Gelfiltrering för renhetsanalys.
• Övriga moment relaterat till proteinrening
Flödesfiltering
• Flödesfiltering av antikropp med till slutgiltig buffert, med tillhörande moment
• Koncentrationsbestämmning av antikropp
Poolning
• Poolning och sterilfiltrering av antikropp
• Fyllning av antikropp i slutgiltigt kärl

Vem är du?

Du har sannolikt en treårig högskoleutbildning inom exempelvis biokemi, bioteknik eller life science samt erfarenhet av laboratoriearbete i produktionsmiljö, cellodling och sterilteknik.

Som person är du noggrann och metodisk med en känsla för ordning och struktur. Du trivs med att arbeta självständigt men har även en god samarbetsförmåga och uppfattas som hjälpsam av andra. Du ser vad som behöver göras samt har ett praktiskt handlag. Vi ser gärna att du är analytiskt lagd och att du kan överblicka parallellt löpande arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid rätt personliga egenskaper och för att du ska trivas på Nordic Biomarker och i rollen som laboratorieingenjör så är det viktigt att du identifierar dig med våra värdeord; Tillsammans, Glöd och Stolthet.

I den här rekryteringen samarbetar Nordic Biomarker med Poolia. Tjänsten är ett föräldravikariat med anställning direkt hos Nordic Biomarker. Vi arbetar med ett löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
13 maj
Sista ansökningsdag
5 juni
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
64437