Administratör

Vi söker administratör till omväxlande arbete!

Om tjänsten

Vill du jobba i ett familjeägt företag med en familjär kultur? Som hyresadministratör hos Svekilag erbjuds du ett varierande arbete med nära kollegor! Svekilag är ett företag med över 50 års erfarenhet i branschen, och arbetar med uthyrning, utveckling och förvaltning av bostäder och företagslokaler.

Ort: Umeå
Start: Omgående till Augusti med möjlighet till förlängning
Omfattning: Deltid, 75%, vardagar

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I huvudsak består rollen av att administrera och ansvara för hela uthyrningsprocessen av lägenheter och lokaler – från uppsägning till tecknande av nytt hyresavtal.

Arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av:
– Hitta hyresgäster och administrera uthyrning
– Samordning för fastighetsskötare
– Besiktningar
– Ta emot besök, hantera nycklar och andra administrativa uppgifter

Vem är du?

För att på bästa sätt axla rollen som hyresadministratör ser vi att du trivs i administrativa uppgifter där du är van att självständigt strukturera upp ditt arbete, har ett högt servicetänk och ett prestigelöst förhållningssätt där du värderar ett gott samarbete med dina kollegor. Du är noggrann, uppskattar ett omväxlande arbete och trivs i en “spindeln-i-nätet”-roll.

Krav för tjänsten är
– Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
– Goda kunskaper i Office 365
– Goda språkkunskaper i både svenska och engelska
– B-körkort

Erfarenhet från fastighetsbranschen ses som meriterande, även erfarenhet av ärendehanteringssystemet REAL.

Om verksamheten

Hos Svekilag får du ett omväxlande arbete där dina erfarenheter och kunskaper tillsammans med ditt engagemang värderas högt. Organisationen är familjär och präglas av korta beslutsvägar.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
5 juni
Sista ansökningsdag
4 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71651