Verksamhetsutvecklare

Verksamhetskonsult till Ariser

För att utforska nya områden och lyfta till nästa nivå krävs både mod och nyfikenhet. Vi på Ariser brinner för att vara med och utveckla vår marknad och vår vision är att varje förändringsprojekt ska bidra till en hållbar framtid.

Till Arisers leverans inom Affärssystem söker vi nu fler nya medarbetare som vill bli en del av vårt härliga gäng där vi tillsammans fortsätter utveckla våra kunder. Vill du ha ett flexibelt arbete med stor variation där du utmanas i spännande uppdrag? Sök då tjänsten som Verksamhetskonsult på Ariser redan idag! Vi läser ansökningar löpande och påbörjar intervjuer i augusti. Möjlig placeringsort är Umeå eller Luleå.

Om tjänsten

Du erbjuds
• En bred roll med frihet under ansvar
• En utvecklingsresa där du får vara med och utveckla verksamheten och dig själv
• En platt organisation i ett personalägt företag
• Ett förmånligt personalvårdsprogram
• Ett bonussystem i form av vinstdelning

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi jobbar nära våra kunder och som verksamhetskonsult på avdelningen Affärssystem är du en nyckelperson i arbetet med att effektivisera och utveckla våra kunders verksamheter. Det kan innebära processförbättringar, löpande förbättringsarbeten eller att översätta verksamhetens krav till hållbara lösningar. Mycket av vårt arbete är kopplat till kundens affärssystem där vi bidrar med vår kunskap inom processerna logistik, produktion, ekonomi, försäljning eller inköp. Som verksamhetskonsult hos Ariser kommer du att få arbeta med branschledande företag på både den lokala och globala marknaden.

Vem är du?

Med stort engagemang tar du dig an nya utmaningar och har kundens bästa i fokus. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer där du tillsammans med dina kollegor hittar den bästa lösningen för kundens verksamhet. Du tycker det är roligt att analysera och försöka förstå de dagliga utmaningarna våra kunden möter i sin verksamhet. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att jobba med affärssystem i rollen som konsult eller i en linjebefattning.
Meriterande är om du har erfarenhet av något av de ledande affärssystemen som vi jobbar med, Infor M3/Movex, Infor CloudSuite samt Rambase. Vi ser också positivt på om du sedan tidigare har projektledarerfarenhet.

Om verksamheten

Med över 30 år i branschen och fler än 50 experter är Ariser en ledande aktör när det gäller digitalisering och verksamhetsanpassning av system och processer. Vi vet vikten av att lyssna och förstå men vi vågar samtidigt utmana och stå för våra råd. I en värld som snabbt förändras skapar vi värde genom nära samarbete och kunskap. Allt vi gör bygger på engagemang och viljan att hitta de bästa lösningarna. Vi visar vägen och hjälper våra kunder nå nya höjder. Vår främsta målgrupp är företag inom tillverkning, distribution, underhåll och service där vi levererar tjänster och produkter som effektiviserar verksamhetskritiska processer.

Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren och har stort fokus på våra medarbetares hälsa och utveckling. Vi har en platt organisation och det är viktigt att arbetet ska kännas meningsfullt med stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare ska känna motivation och engagemang och då vi är ett medarbetarägt företag erbjuds alla delägarskap. Vi växer och välkomnar hela tiden nya engagerade medarbetare.

Tillsammans hittar vi rätt väg framåt!

I denna rekrytering samarbetar Ariser med Poolia. Tjänsten är tillsvidare med direkt anställning hos Ariser, med möjlig placeringsort Umeå eller Luleå. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
7 juli
Sista ansökningsdag
28 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65145