Verksamhetschef

Verksamhetschef till Aleris Specialistvård Renmarkstorget

Är du vårdutbildad med ledarerfarenhet och vill ha en nyckelroll hos verksamhet med gott renommé och stor potential? Aleris Specialistvård Renmarkstorget har nyligen flyttat in i nybyggda lokaler i centrala Umeå och söker dig som tillsammans med medarbetarna vill utveckla verksamheten. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Aleris Specialistvård Renmarkstorget är en mottagning för privatbetalande kunder och kunder med privat sjukvårdsförsäkring. Kunder med privat sjukvårdsförsäkring bokas in via sitt försäkringsbolag och mottagningen har avtal med flertalet försäkringsbolag i Sverige.

Verksamheten samarbetar även inom vissa områden med regioner för att avlasta den offentliga vården där de ser att det finns behov av externa resurser för att korta köer.

Du ingår i ett nätverk med chefskollegor från Aleris övriga specialistvårdsmottagningar i Stockholm, Göteborg och Malmö som träffas regelbundet för uppdatering och avstämning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som verksamhetschef för mottagningen ansvarar du för:

• Att utveckla verksamheten i nybyggda lokaler.
• Personalansvar för cirka 20 medarbetare.
• Att nätverka och bygga relationer med försäkringsbolag och regioner.
• Verksamhetens budget tillsammans med controller.

Målet är att utveckla verksamheten och på sikt bli förstahandsvalet för både kunder och försäkringsbolag i Umeå.

Om du är läkare ingår kliniskt arbete upptill chefskapet.

Vem är du?

Vi söker dig med sjuksköterske- eller läkarexamen och med erfarenhet av arbete inom sjukvård. Dessutom har du erfarenhet av ledarskap. Erfarenhet av arbete inom privat sjukvård är meriterande.

Du är en tillgänglig och tydlig ledare och en teambyggare. Dessutom är du social och gillar att nätverka, samtidigt som du ser möjligheter och lösningar och vågar prova dig fram för att nå nya framgångar.

För att utveckla verksamheten är det viktigt att du tycker förändring och att hitta nya lösningar är en spännande del i rollen. Intresse för privat sjukvård är viktigt.

Om verksamheten

Aleris bildades 2005 och är idag ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själv betalar för sin sjukvård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
25 mars
Sista ansökningsdag
6 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56638

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.