Nätverkstekniker

Upplev framtiden som Nätverkstekniker!

Här har du chansen att vara en del av något stort, något spännande, något som utmanar och inspirerar. Vi letar efter en nätverkstekniker som vill vara med på resan mot framtiden.

Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och goda chanser till tillsvidare.

Om tjänsten

I denna roll erbjuder vi:
• Ett dynamiskt och teknikfokuserat arbetsklimat.
• En möjlighet att vara en del av något större än dig själv.
• En arbetsplats där innovation och framsteg är vardagen.

Som nätverkstekniker kommer du att vara en nyckelspelare i vårt team. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
• Drift och förvaltning av nätverk, inklusive LAN och WAN.
• Ansvar för att säkerställa hög tillgänglighet och säkerhet i våra nätverk.
• Arbeta tillsammans med kollegor för att underhålla och förbättra våra nätverkslösningar.
• Beredskapstjänstgöring på kvällar och helger.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vem är du?

Vi tror att du är en passionerad och driven nätverkstekniker som älskar att arbeta med den senaste tekniken. Du har förmågan att vara både självständig och en stark teamspelare. Du är inte rädd för att ta dig an utmaningar och strävar alltid efter att hitta innovativa lösningar.

Din kommunikativa förmåga är en av dina styrkor, och du kan enkelt anpassa ditt språk och din tekniska kunskap för att kommunicera med olika målgrupper. Du är lika bekväm med att prata med användare som med tekniska diskussioner med leverantörer.

Du har en akademisk utbildning, företrädesvis inom systemvetenskap, datavetenskap eller liknande område. Dessutom har du flera års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker eller inom en liknande roll. Du har gedigen erfarenhet av routing, switching och trådlösa nätverk samt felsökning.

Dessutom har du hög kompetens inom design och implementering av datacenter- och accessnätverk för större organisationer. Cisco-certifieringar som CCNP eller CCIE är ett stort plus.

Meriterande Färdigheter:
• Kunskap om Cisco-teknologier som DNA, SDA, SDN, SD-WAN, ACI, ISE, och FTD.
• Erfarenhet av IT-säkerhetsarbete.
• Förmåga inom nätverksautomation.
• Arbete inom offentlig verksamhet.

Ta chansen att vara en del av något stort. Ansök nu och låt oss tillsammans forma framtidens nätverksteknologi. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela denna spännande resa mot framtiden.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer dig som konsult. Att få rätt person på rätt plats är vår grej, och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
10 november
Sista ansökningsdag
7 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69942