Laboratorieassistent

Växthuspersonal

På SLU söker vi nu serviceinriktad växthuspersonal till Umeå Plant Science Centre och Wallenbergväxthusen. Här ges du möjlighet att i samband med studier eller annan huvudsaklig sysselsättning jobba i sommar från mitten av juni till slutet av augusti samt extra vid behov övrig tid.
Urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Du kommer att starta i mitten av juni och jobba fram till slutet av augusti. Det är viktigt att du kan jobba hela perioden.
Arbetstiden är måndag till fredag 6.30-15.30, samt vissa helger.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Skötsel av växtodlingar för forskningsändamål i växthus och klimatkammare. I arbetet ingår vattning och gödsling av växter, biologisk bekämpning, rengöring av odlingsutrymmen samt viss teknisk tillsyn.
Du kommer att ingå i ett arbetslag. Arbetet genomförs framför allt självständigt men även tillsammans med andra.

Vem är du?

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av växtskötsel, har trädgårdsutbildning alternativt studerar inom biologi eller bioteknik gärna med en inriktning mot växter. Du är bra på att kommunicera på både svenska och engelska. Vissa arbetsmoment kan vara fysiskt krävande.
Personliga egenskaper av stor vikt är samarbetsförmåga, servicekänsla och noggrannhet.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/.

Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
3 mars
Sista ansökningsdag
2 april
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
67892