Biolog

Trädgårdsmästare till forskningsodling i Umeå

Till vår kund i Umeå söker vi nu en Trädgårdsmästare. Har du erfarenhet av att arbeta med växter och gillar att arbeta med människor är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Trädgårdsmästare är det din uppgift att sköta växtodlingar för forskningsändamål i klimatrum och växthus. I uppgifterna ingår plantering, vattning och gödning av växter, kemisk och biologisk bekämpning, rengöring av odlingsutrymmen samt viss teknisk tillsyn. Du ingår i ett arbetslag om fyra personer men förväntas även klara av att arbeta självständigt. Helgtjänstgöring ingår enligt schema.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av växtskötsel. Du har också gärna utbildning inom området.

Vi ser även att du har datorvana, servicekänsla, samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera på både svenska och engelska.

Om företaget

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
13 mars
Sista ansökningsdag
6 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
52996

Helena Forsberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.