Testare

Testare inom mjukvara

För ett projekt inom mjukvarutestning söker vi nu 4-8 testare. Du kommer att arbeta med att testa utav ett nytt system. Är du systemvetare eller systemutvecklare och har tidigare erfarenhet utav C#, Git, Jira och labwiev så kan det här vara en tjänst för dig! Det finns möjlighet att jobba både heltid eller deltid om du fortfarande studerar. Uppdraget startar i september och pågår minst fram till årsskiftet. Men skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik. Du kommer att ingå i ett team och arbeta med tester utav mjukvara, där du får en toppen möjlighet att få in en fot hos uppdragsgiveren för din framtida karriär och utveckling.

Vem är du?

Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Du har gärna grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i C#. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom Git, Jira och labwiev.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
17 juni
Sista ansökningsdag
4 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53884

Helena Forsberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.