Teamleader

Teamledare

Vi söker nu en erfaren Teamledare med entreprenörsdriv som vill vara en del i det fortsatta byggandet av vår Gata/Mark/Landskapsavdelning. Som teamledare på Sigma Civil jobbar du i en bred och utvecklande roll i en platt organisation med korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka och samarbete som sträcker sig nationellt.
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Rollen som teamledare är bred och huvudsakligen operativ men även med strategisk höjd, du är både konsult och ledare. Avdelningens huvudfokus ligger på projektering och utredning kopplat till ombyggnationer och nybyggnationer av vägar, gator och markområden. Vi arbetar med modern teknik i många dimensioner, där stora delar av arbetet utförs i AutoCAD Civil 3D.

Som teamledare ansvarar du för ett antal konsulter där du agerar bollplank till gruppen i deras dagliga arbete samt utveckling och du leder och fördelar arbetet. Du stöttar avdelningschefen i det strategiska arbetet med affärsutveckling, försäljning samt genomförande. Du ingår i ledningsgruppen och arbetar med att ta fram samt nå uppsatta mål och strategier.

Som konsult hos oss kommer du med projektledarhatten på att arbeta i stora som små uppdrag i alla skeden med planering och genomförande. Du kommer in i ett expansivt skede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som är meriterande. Vi erbjuder en arbetsmiljö med goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Du kommer att arbeta på en avdelning som idag består av 10 personer, men även med andra teknikkonsulter, lokalt, eller vid något av de andra kontoren i landet.
För rätt person finns goda möjligheter att få ta ett större ansvar och påverka arbetets innehåll utifrån tidigare erfarenheter.

Våra kunder är entreprenörer, fastighetsägare, Trafikverket och kommunala verksamheter.

Vem är du?

Vi tror att du verkligen gillar att hålla i taktpinnen och ha det övergripande ansvaret i uppdragen samt drivs av att agera mentor och vara bidragande i andras utveckling. Du är en person som skapar engagemang och inspirerar till glädje i arbetet. Vi letar efter dig som är kunnig, nyfiken, initiativrik och affärsmässig. Du strävar efter att effektivisera arbetet och hittar gärna nya sätt att lösa svåra uppgifter på och får med dig din omgivning i det. Att hjälpas åt är självklart för oss på Sigma Civil och vi vinner som ett lag. Kunden är vårat fokus och vi gör det tillsammans. Du trivs i en konsultroll och precis som vi gillar du att ha roligt på jobbet.

Grundläggande kvalifikationer:
• Du bör ha minst fem års erfarenhet från branschen, som konsult, entreprenör eller beställare.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svensk och engelska.
• Du har med fördel erfarenhet av att leda en grupp.

Om verksamheten

Sigma Civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur, byggprojektering och projektledning. Vår målsättning är att vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad.
Vårt arbetssätt bygger på att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Vi representerar den ledande kompetensen på marknaden genom egen expertis, eller strategiska partnerskap med andra specialistföretag. Denna smartare organisatoriska dynamik, tillsammans med framåtriktade idéer, gör att Sigma Civil kan hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras. På så sätt skapar vi förutsättningar för bättre och kostnadseffektivare lösningar i varje nytt projekt.

Att välja Sigma Civil innebär att närhet, personlig service och god lokalkännedom kombineras till bästa möjliga förutsättningar att skapa framgångsrika projekt.

Sigma Civil är en del av Sigma Group som består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Vi är 5 000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av Danir som i sin tur ägs Dan Olofsson-familjen.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
13 oktober
Sista ansökningsdag
10 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
61422