Systemutvecklare

Systemutvecklare till Sigma Technology

Nu startar Sigma Technology upp i Umeå och du har möjlighet att vara med på resan!
Sigma Technology är ett framgångsrikt, stabilt bolag med fina meriter, topprankad som bästa arbetsgivare senaste 3 åren. Vi söker kollegor som är lika nyfikna som vi på att utveckla och skapa lösningar åt våra kunder. Missa inte den här chansen, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Utvecklare hos Sigma Technology kommer du att utvecklas och utmanas. Du kommer in som en av dom första anställda där du är med och utvecklar verksamheten, kulturen och strategierna framåt. Det finns även goda möjlighet att fortsätta utvecklas inom organisationen.

Som anställd hos oss på Sigma Technology erbjuds du en trygg anställning med intressanta och utvecklade arbetsmöjligheter. Med hjälp av oss uppmuntras du till att påverka din karriärväg genom diverse agila utvecklingsmetoder. Dessutom kommer du att få arbeta i en internationell miljö med medarbetare från hela världen. Tack vare vårt stora kundnätverk inom olika branscher och områden med varierande uppdrag, finns det alltid en ny utmaning att ta sig an! Vilken blir din nästa utmaning?

Vi värdesätter gemenskap och uppmuntrar till sociala aktiviteter, teambuilding och utbildningar för att tillsammans skapa en arbetsmiljö där vi skall trivas och växa. Intern kompetensöverföring anser vi är viktigt och delar gärna med oss av intressanta projekt eller en ny cool teknik – kanske du har ett eget intresse som du vill dela med dig av?

Vår vision är att sprida vår kunskap för att hjälpa att skapa en mer inkluderande digital värld. Det genomsyrar allt vi gör liksom våra värderingar: jämställdhet, hållbarhet och tillgänglighet som vi tillsammans ansvarar för att upprätthålla.

Vem är du?

Precis som oss vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du uppmuntras till att ta egna initiativ och påverka din egen arbetsmiljö. Du är nyfiken, har ett teknikintresse och strävar efter att lära dig nya saker. Du kommer som konsult jobba i olika kunduppdrag. Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och tycker om att samarbeta med kunder såväl som kollegor.

• Du har universitetsexamen inom data- eller systemvetenskap eller motsvarande.
• Du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
• Du har erfarenhet av något eller några av följande teknikområden: java, .Net, C#, eller C++

Om verksamheten

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Vår vision -Expect a better tomorrow, genomsyrar både verksamheten och vår hållbarhetsengagemang där Sigma är engagerade i bland annat Star for Life och Mentor. Läs mer på?www.sigmatechnology.com

Låter detta som något för dig?

Vill du bli en del av ett bolag som har röstats fram till Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 3 år i rad: 2019, 2020 och 2021 .

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia, jobbet är en tillsvidareanställning hos Sigma Technology.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Vlora Ramadani
VD
Mobil: 070-301 11 05
Email: vlora.ramadani@sigmatechnology.se

Niklas Malmros
CEO, Business area Solutions Group
Mobile: 070-621 44 43
E-mail: niklas.malmros@sigmatechnology.se

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
31 oktober
Sista ansökningsdag
4 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66036