Systemutvecklare

Systemutvecklare till Ariser

För att utforska nya områden och lyfta till nästa nivå krävs både mod och nyfikenhet. Vi på Ariser brinner för att vara med och utveckla vår marknad och vår vision är att varje förändringsprojekt ska bidra till en hållbar framtid.

Ariser´s leverans inom Affärssystem fortsätter att växa. Därför söker vi nu fler nya medarbetare som vill vara med och fortsätta utveckla våra kunder. Vill du arbeta med ett gäng trevliga kollegor, där ni har roligt på jobbet och där du känner att du gör skillnad och förbättrar för dina kunder? Sök då tjänsten som systemutvecklare på Ariser redan idag!

Om tjänsten

Du erbjuds
• En bred roll med frihet under ansvar
• En utvecklingsresa där du får vara med och utveckla verksamheten och dig själv
• En platt organisation i ett personalägt företag
• Ett förmånligt personalvårdsprogram.
• Ett bonussystem i form av vinstutdelning

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som utvecklare blir du en viktig kugge i vår leverans av effektiva affärslösningar mot kund. Du kommer att jobba i ett av våra affärssystemsteam där ni tillsammans hjälper våra kunder med effektivare verksamhetsstöd. I rollen som utvecklare hos Ariser kommer du att få arbeta proaktivt med nyutveckling och löpande förbättringar av våra kunders affärssystem samt integration med andra verksamhetsnära system. Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder som är både lokala och globala inom många olika branscher.

Vem är du?

Som person är du en prestigelös lagspelare med stort driv och engagement. Du brinner för att hitta nya hållbara lösningar för våra kunder med hjälp av teknik. Du har några års arbetslivserfarenhet som utvecklare, gärna med fokus på verksamhetskritiska system. Erfarenhet från en eller flera av följande språk och/eller plattformar är meriterande: SQL, RPG, .Net, Java, HTML5, AWS, Azure. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan jobba självständigt, är ansvarstagande och trivs med kundkontakt.

Extra meriterande är om du har erfarenhet av de ledande affärsystemen som vi jobbar med, Infor M3/Movex, Infor CloudSuite samt Rambase.

Om verksamheten

Med över 30 år i branschen och fler än 60 experter är vi en ledande aktör när det gäller digitalisering och verksamhetsanpassning av system och processer. Vi vet vikten av att lyssna och förstå men vi vågar samtidigt utmana och stå för våra råd. I en värld som snabbt förändras skapar vi värde genom nära samarbete och kunskap. Allt vi gör bygger på engagemang och viljan att hitta de bästa lösningarna. Vi visar vägen och hjälper våra kunder nå nya höjder. Vår främsta målgrupp är företag inom tillverkning, distribution, underhåll och service där vi levererar tjänster och produkter som effektiviserar verksamhetskritiska processer.

Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren och har stort fokus på våra medarbetares hälsa och utveckling. Vi har en platt organisation och det är viktigt att arbetet ska kännas meningsfullt med stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare ska känna motivation och engagemang och då vi är ett medarbetarägt företag erbjuds alla delägarskap. Vi växer och välkomnar hela tiden nya engagerade medarbetare.

Tillsammans hittar vi rätt väg framåt!

I denna rekrytering samarbetar Ariser med Poolia. Tjänsten är tillsvidare med direkt anställning hos Ariser med möjlig placeringsort Umeå eller Luleå. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Norlin eller Ida Sollander på Poolia. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
6 juli
Sista ansökningsdag
15 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57181

Linus Norlin

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.