PC-support

Servicedesk och IT-support med fokus på videoinspelningar

Vi söker dig som vill arbeta med videoinspelningar, som trivs att jobba flexibelt och hjälpa personer med tekniska frågor. Uppdraget är på 60% med start så snart som möjligt.
Har du ett teknisk intresse och gillar video. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I första hand handlar uppdraget om att vara tekniskt stöd till lärare och filma föreläsningar som ges fysiskt på arbetsplatsen samtidigt som de spelas in och streamas. Det handlar om att sätta upp utrustningen och filma samt ansvara för att tekniken fungerar under föreläsningen.

Uppdraget kan också innebära bemanning av vår Servicedesk och IT-support till användare.

Arbetsplatsen tillhandahåller support på de vanligaste programvarorna från t ex Microsoft och Adobe, men även för webben som består av CMS, lär-, samarbets- och portalplattform, samt ett flertal expertsystem utöver Active Directory och Exchange.

Uppdraget är på 60% och under vanliga kontorstider, måndag-fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som har goda tekniska kunskaper och färdigheter men lägger även stor vikt kring dina personliga egenskaper, så som att du är serviceinriktad, kommunikativ samt stresstålig och flexibel.

Du ska ha erfarenhet inom systemadministration och felsökning i Windows- och Mac OS-miljö, ett professionellt bemötande, serviceinriktning och en pedagogisk förmåga att informera och hjälpa användare.

I grunden har du en relevant universitets- eller högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper.

Meriterande är om du har ett videointresse eller erfarenhet av att filma/streama videomöten.

Om verksamheten

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
2 oktober
Sista ansökningsdag
1 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57603

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.