Drift/Underhåll

Säkerhetstekniker till Bravida i Umeå

Bravida fortsätter att växa och nu söker vi en säkerhetstekniker till vår avdelning säkerhet i Umeå.
En direktrekrytering där du som anställd kommer till en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt!

Om tjänsten

Som säkerhetstekniker på Bravida arbetar du med att installera säkerhetslösningar ute hos våra kunder. Ingen dag är den andra lik och om du tycker om att arbeta med modern teknik och ge god service, vågar vi lova att det här en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Installation/driftsättning av inbrottslarm, passerkontroll, brandlarm och CCTV.

  • Ta hand om eftermarknaden, service, samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar.

  • Utföra serviceavtal.

  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag.

  • Egen administration.

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder, där du blir den närmsta kontaktpersonen.


Varför ska du söka dig till oss?

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi tar oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar och vi vill att du som medarbetare ska kunna utvecklas långsiktigt hos oss. För när du växer, växer vi!

I din introduktion så kommer du att ha erfarna kollegor och ledare runtom dig och kommer till ett härligt gäng som varje dag verkar för att överträffa kundernas förväntan som ett lag. Det är Bravida.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbete, eller som exempelvis servicetekniker där du arbetat självständigt och haft kundkontakt.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Du har ett gediget intresse för tekniska lösningar och är angelägen om att göra kunden nöjd. Du kommer att tillhöra ett arbetslag, men det är viktigt att du även är självgående och trivs med att ta ansvar.

Vi sätter hög vikt vid din personlighet och din vilja att stärka oss långsiktigt.
Krav för tjänsten är att du innehar B-körkort.

I denna rekrytering genomför vi bakgrundskontroll och referenstagning, samt i förekommande fall även säkerhetsprövning, vilket är en förutsättning för anställning.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
15 november
Sista ansökningsdag
19 december