Rekryterare

Rekryteringskonsult till Poolia Norr

Poolia Norr söker nu en Rekryteringskonsult som vill arbeta med rekrytering, affärer och relationsbyggande arbete på vårt nyrenoverade kontor mitt i Umeå centrum.

Vi som jobbar på Poolia strävar alltid mot att göra vårt bästa. Vi vågar testa det oprövade och vi har en vilja att ta ansvar – för våra kunder, för våra kandidater och för varandra. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att de ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare.

Om tjänsten

Som Rekryteringskonsult hos Poolia arbetar du med hela rekryteringsprocessen hos våra kunder, med en huvudsaklig uppgift att se till att rätt person hamnar på rätt plats. Vi har många olika spännande rekryteringsverktyg att tillgodose våra kunder med, exempelvis kvalitetssäkrade metoder, djupintervjuer, personlighetstester och bakgrundkontroller.

Vissa uppdrag kan alltså vara mer fokuserade mot särskilda delar av rekryteringsprocessen, till exempel search och att arbeta mer aktivt med LinkedIn som verktyg. Rekryteringsprocessen förväntas däremot följa vår klassiska modell med annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och även tester. I denna roll arbetar du nära kundernas beställande chefer för att se till att deras behov av nya resurser och talanger inom deras team och organisation tillgodoses på bästa sätt.

I denna roll bildar du länken mellan kandidater och kunder i en organisationskultur som präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. Om du söker en social och spännande arbetsplats, med nya utmaningar och varierade arbetsuppgifter att utvecklas genom, är detta en roll för dig!

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning samt erfarenhet från rekryteringsområdet. Kanske har du haft en praktik inom rekryterings- och bemanningsbranschen, arbetat som renodlad rekryterare tidigare eller i en roll där rekrytering har inkluderats i dina arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du har en vana av ett rekryteringssystem, LinkedIn som rekryteringsverktyg samt är bekväm med att använda telefon och dator som verktyg i ditt dagliga arbete. Vi söker någon som kan kommunicera obehindrat på svenska samt besitter goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i denna roll är följande goda förutsättningar:
– Ett stort intresse både för människor och affärer
– En mycket god förmåga att kommunicera och arbeta relationsbyggande
– Förmåga att självständigt strukturera, organisera och utveckla ditt arbete
– Entreprenörsanda och drivas av ett högt arbetstempo
– Egenskaper som handlingskraftig, målinriktad, stresstålig, prestigelös och lösningsorienterad

Att du är engagerad och brinner för att lyckas hitta rätt person till rätt plats ser vi som en självklarhet!

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens.
Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att Du är rätt person på rätt plats.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök via https://www.poolia.se.
Poolia är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
4 september
Sista ansökningsdag
3 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69458