Rekryterare

Rekryteringskonsult till oss!

Har du en bakgrund inom rekrytering eller som chef/projektledare och är redo att ta dig ann ett nytt uppdrag? Här får du möjlighet att arbeta i rollen som Rekryteringskonsult hos oss! Ett stort rekryteringsföretag med senaste tekniken, dynamisk miljö och trevliga kollegor som alla jobbar tillsammans mot samma mål.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Rekryteringskonsult kommer du att ha ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag och samtliga steg i processen. Likväl som du genomför rekryteringar är en central del i tjänsten att sälja in Poolias tjänster på marknaden.

Som Rekryteringskonsult hos oss arbetar du med eget ansvar under Poolias välkända varumärke. Du har stöd av en kvalitetssäkrad process, marknadens bästa digitala verktyg, tillgång till en stor kandidatbank samt givetvis av erfarna och kompetenta kollegor. Du kommer att ingå i vårt rekryteringsteam och beroende på dina tidigare erfarenheter / Specialistområden så kommer rollen att utvecklas, så du kan rekrytera innom dom områden där du har mest kunskap!

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och start efter semestern / enligt ÖK.

Vem är du?

Du som söker har sedan tidigare ett brett nätverk i Umeå / Västerbotten samt flera års erfarenhet av rekrytering, antingen som chef eller som rekryteringskonsult. Gärna inom något utav våra specialistområden så som Life science, IT, Engineering, Sälj och Marknad eller ekonomi.

Har du dessutom erfarenhet av kundbearbetning och försäljning är det starkt meriterande. För att axla denna roll bör du vara resultatdriven och med starkt fokus på möte med individer samt en helhetsöverblick av affären och marknaden i stort. Du är energisk och trivs bäst i en händelserik miljö med stort eget ansvar och många sociala kontakter. Du är självgående och driver rekryteringsaffären självständigt, men samarbetar även väl tillsammans med dina kollegor på Poolia.

Eftersom kundrelationer är en central del i rollen ser vi att du är förtroendeingivande och har lätt att knyta nya kontakter. Du bedriver aktivt säljarbete i synk med marknaden, är driven och trivs med att arbeta konsultativt med både kunder och kandidater. Du behärskar svenska obehindrat och är helt bekväm med att skriva och tala engelska.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor.
Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
14 juni
Sista ansökningsdag
13 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64900