Rekryterare

Rekryterare till stort med. tech. bolag i Umeå!

Vi söker dig som vill vara matcharen mellan kandidat och företag! Har du tidigare erfarenheter av rekrytering och Linkedin är du den vi söker!

Om tjänsten

Avdelning består av över 20 rekryterare och koordinatorer som sitter i olika delar av världen. I Sverige är man idag 4 medarbetare som sitter i södra Sverige. Umeå är en av bolagets största sajter och totalt brukar de ha mellan 60 och 80 pågående rekryteringar i Sverige. Nu söker de en till rekryterare till Umeå för lokalt stöd av sajten.

Du kommer vara första kontakten både för den rekryterande chefen och kandidater. Processen börjar med ett gemensamt möte där man tar fram en strategi för att locka till sig de rätta kandidaterna. Under processen kommer du stödja i sortering och urval för att sedan lämna över till HR kollegor som med rekryterande chef tar fram ett erbjudande för en slutkund.

Uppdraget pågår 6 månader från startdatum med goda möjligheter att uppdraget förlängs.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som rekryterare kommer du ansvara för uppstartsmöte där du tillsammans med rekryterande chef tar fram en strategi för rekryteringen. Därefter tar du fram annons, sorterar inflödet och ansvara för att öka inflödet genom uppsökning av passiva kandidater, genom till exempel LinkedIn. Du deltar i intervjuprocessen och har regelbundna uppföljningar med rekryterande chef. Utöver detta deltar du i globala teams möten.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en examen som Personalvetare och/eller lång erfarenhet av liknande roller. Har du vanna att jobba med LinkedIn eller liknande verktyg för att öka kandidatinflöde ses det som mycket positivt. Utöver kunskaper inom Windows, Word och Outlook ser vi väldigt positivt på erfarenheter av systemet Workday eller liknande HR-system.

Som person är du självgående och trygg i det du gör. Rollen kommer innebära många kontaktytor, både interna och externa, och därför är det viktigt att du lätt kommer i kontakt med andra människor. Att sälja in våra tjänster till kandidater är en viktig del i jobbet. I tjänsten kommer du samarbeta på en global nivå. Vidare ser vi gärna att du trivs i en analytisk roll.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
1 april
Sista ansökningsdag
18 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59262

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.