Rekryterare

Rekryterare till Poolia Norr

Poolia Norr söker en rekryterare till vårt härliga team inom bemanning. Tjänsten innebär att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kandidater, kunder och personal.

”I min roll som rekryterare arbetar jag i hela rekryteringsprocessen från förfrågan från kund till färdig kandidat att presentera. Det bästa med att arbeta på Poolia är att jag lär mig nya saker varje dag och det är en härlig arbetskultur”

Om tjänsten

Som Rekryterare hos oss arbetar du med hela rekryteringsprocessen från fastställande av kravprofil till annonsering, urval, matchning och tillsättning. Du arbetar även med löpande personalhantering som berör våra anställda konsulter, detta innefattar tillexempel löneadministration, bokningar och övrig personaladministration.

Tjänsten innebär att du blir länken mellan Poolia och våra kunder och kandidater vilket innebär att du får en spännande och utmanande vardag, där det händer nya saker varje dag. Dina dagliga kontaktytor kommer att vara kandidater, kunder och kollegor. Poolia är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Driva rekryteringsprocessen från annonsering, urval, matchning och tillsättning.
– Personaladministration/HR administration
– Utöver klassisk annonsering vara uppdaterad på andra sätt att hitta kandidater på; exempelvis kontakt med skolor, arbetsförmedling eller dylikt samt headhunting på sociala medier eller via andra kanaler.

Tjänsten är på heltid med start omgående. Är du i slutet av dina studier så kan du börja på deltid för att sedan kunna gå upp på heltid när studierna är klara.

Vem är du?

Vi ser helst att du som söker har gått, eller är i slutet av en högskoleutbildning eller motsvarande. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, tex om du haft praktik inom bemanningsbranschen eller jobbat extra vid studierna.

För att lyckas i tjänsten skall du ha:
• Ett stort intresse både för människor och affärer
• En mycket god förmåga att kommunicera samt skapa och vårda relationer
• Förmåga att självständigt strukturera, organisera och utveckla ditt arbete
• Entreprenörsanda och gilla ett högt arbetstempo
• Som person är du handlingskraftig, målinriktad, stresstålig, prestigelös och lösningsorienterad.

Inom Poolia finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens.
Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att Du är rätt person på rätt plats.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök via https://www.poolia.se.
Poolia är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
4 september
Sista ansökningsdag
3 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69459