Rekryterare

Rekryterare till lokalt bolag

Nu söker vi en rekryterare som utöver sin väsentliga roll inom rekryteringsprocesser även får chansen att utvecklas inom HR-området.

Har du ett genuint intresse för rekrytering och förbättringsarbete är detta rollen för dig! Uppdraget är på heltid med start vid årsskiftet och pågår i tre månader med möjlighet till förlängning.

Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som rekryterare ansvarar du för att driva rekryteringar från kravprofil till anställningsavtal med hjälp av företages rekryteringssystem. Rekrytering är ett väsentligt uppdrag för att stötta organisationens chefer och medarbetare för att skapa en attraktiv arbetsplats och bidra till att organisationen når uppsatta mål. Här får du möjlighet att ta ansvar och bidra med att utveckla rekryteringsprocessen. Rollen innebär breda kontaktytor med kandidater, studenter, chefer samt externa samarbetspartners.

Du blir en del av ett team på 10 HR-medarbetare med olika fördjupade kompetenser och ansvarsområden. De arbetar strategiskt och målinriktat med frågor som kompetensförsörjning, arbetsmiljö, arbetsgivarattraktivitet, kultur och värderingar mm. Du får även möjlighet att delta och påverka HR-arbete såsom mångfaldsarbete. Tillsammans hjälps ni åt med de spännande och ibland knepiga utmaningar som dyker upp i HR-vardagen.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av en roll som rekryterare samt har en avslutad högskoleutbildning gentemot HR-området eller likvärdig erfarenhet. Det är meriterande att självständigt ha bedrivit rekryteringsprocesser, arbetat med kompetensfrågor och kandidatupplevelser.

Övriga krav
• Körkort B
• Flytande i svenska och engelska i tal samt skift

För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du har ett genuint intresse för rekrytering och har förståelse för rekryteringens betydelse i kompetensutveckling. Du är ansvarstagande och kan med ett prestigelöst förhållningssätt bidra med utveckling och förbättringar. Som person värderar vi egenskaper som positiv inställning och pondus, det vill säga att du står tryggt på egna ben.

Om verksamheten

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
30 november
Sista ansökningsdag
6 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69990