Projektledare

Projektledare/Teamleader till ProAnt Umeå

Nu direktrekryterar vi en Projektledare/Teamleader till ProAnt i Umeå!
Här ges du stor frihet under ansvar, blir en i vårt härliga gäng och får verka inom en internationell miljö där du arbetar med antenner till välkända produkter inom wireless IoT, smart home/metering, medical, etc. och vi spänner över de flesta förekommande frekvensbanden såsom Bluetooth/WiFi, LTE/5G, LoRa, m.f

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för annons, vänta därför inte med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som projektledare leder du interna och externa utvecklingsprojekt i samverkan med våra kunder, sälj/utvecklingsteam samt ingenjörer. Du arbetar med projektbudgetering, uppföljning och kvalité löpande och blir en viktig nyckelspelare för vår organisation i Umeå och internationellt.

ProAnt deltar i kundernas utvecklingsprocess med vår spetskompetens inom antenner, vilket innebär att vi samarbetar med våra kunder till och från under längre perioder. Samarbetet med kunden startar i ett tidigt skede i designprocessen då antennen är en viktig komponent i trådlösa applikationer.

Rollen är varierad, otroligt rolig och du kommer in i en växande fas inom bolaget där du initialt leder 3-5 ingenjörer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

•Leder interna och externa utvecklingsprojekt
•Samordnar och leder ingenjörernas arbete i projekten.
•Projektbudgetering samt uppföljning/utvärdering
•Teknisk support till våra säljteam
•Kvalitetsuppföljning
•Leverantörsval
•Offerter
•Utvecklingsrapporter

Vem är du?

Som person tror vi att du är strukturerad, tycker om samarbete och är trygg i dig själv. Du tycker om variation i dina arbetsuppgifter och har ett agilt arbetssätt. Vi tror att du kommer med minst 3 års erfarenhet inom projektledning, gärna med en inriktning mot Elektronik/Mekanik.

För att lyckas i rollen så är du van att kommunicera på Engelska i tal och skrift, detta då du arbetar över flertalet kontaktytor i både USA, Europa & Asien. De flesta av våra möten sker genom teams, så du behöver vara bekväm med den typen av mötesstruktur i vardagen.

Vårt erbjudande till dig är en ordentlig introduktion, 30 dagars semester varje år, möjligheten att arbeta hemifrån vissa dagar och runtomkring dig finns en lång erfarenhet och stor kompetens. Vi vill att du ska lyckas med oss!

Om verksamheten

I Umeå hittar du ProAnts ingenjörsteam som arbetar med utveckling av inbyggda antenner samt utveckling av kundanpassade antennlösningar. Arbetet sker i nära samarbete med våra internationella kunder och återförsäljare. Vi arbetar med kunder som Raspberry Pi och u-blox, och bland våra återförsäljare återfinns bland annat Digi-Key, Mouser Electronics och Future Electronics. Vårt fokus, trådlös kommunikation, är en snabbt växande marknad och ProAnts antenner återfinns i en stor variation av produkter. På vår utvecklingsavdelning i Umeå arbetar idag sex personer. Vi är en växande organisation så ta chansen och bli en del av vårt team. ProAnt är en del av Abracon group https://abracon.com/

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
25 oktober
Sista ansökningsdag
4 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66262