Projektledare

Projektledare IT till Knowit

Nu söker vi ytterligare en duktig och erfaren IT Projektledare till Knowit i Umeå. Du kommer att få leda flera spännande projekt och vara med och driva utvecklingsprojekt från start till mål. Där varje nytt uppdrag ger nya utmaningar som gör att du utvecklas. Ni arbetar i team så du får lär dig mycket av andra och samtidigt själv bidra med din kunskap och dina erfarenhet till gruppen. På Knowit uppmuntras konsulter att gå utbildningar och genomföra certifieringar. De har även olika kompetensnätverk där konsulterna träffas och lär av varandra. Tjänsten är en direktrekrytering till Knowit, heltid och tillsvidare. Så missa inte denna chansen utan sök rollen idag!

Om tjänsten

Som projektledare:

– Bidrar du med din kompetens och tar fram lösningar som gör nytta för kund och beställare
– Delar du med dig av din kunskap till dina kollegor och utvecklas tillsammans med dem.
– Skapar du en god stämning och bidrar till ett gott samarbete.

För att lyckas får du:
– Utvecklande och varierande projekt hos våra kunder.
– En prestigelös, öppen och bjussig arbetsplats där vi delar med oss av våra kunskaper och hjälper varandra.
– Ett snabbrörligt, roligt och tryggt jobb där vi strävar efter balans i livet – både på och utanför arbetet.
– Vara en del av det lilla bolaget med runt 25 anställda i det stora Knowit med 2 400 erfarna och högpresterande specialister som verkar i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Läs mer här om hur Lillemor tycker att det är att jobba som projektledare på Knowit; https://sway.office.com/yptXGPHZgErM99iH?ref=Link

Vem är du?

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du är relationsbyggande och kan kommunicera med kunder och kollegor på ett professionellt sätt. Vi ser att du har ett driv och förmågan att se möjligheter istället för hinder. Du är inte rädd för att gå utanför din komfortzon, delar gärna med dig av dina kunskaper och bidrar till en rolig och positiv arbetsplats där allt är möjligt!

Om verksamheten

Välkommen till oss på Knowit
Vårt medarbetarlöfte – Grow. Create a difference. Together – ska visa vilken sorts företag vi vill vara.

Grow – Vi har en innovativ miljö som bidrar till personlig utveckling där trygghet, engagemang och glädje står i fokus.

Create a difference – Med våra unika kunskaper, kompetenser och egenskaper bidrar vi till ett mer hållbart och mänskligt samhälle.

Together – Vi samarbetar och stöttar varandra för att skapa möjligheter att vara kreativa i vårt arbete. Vi delar med oss av våra kunskaper och arbetar nära kollegor, kunder och samarbetspartners.

På Knowit är vi 2 300 digitaliseringskonsulter i fem länder. Snittåldern är 41 år och 25 procent av oss är kvinnor, en siffra som vi arbetar för att höja. Jämställdhet är en viktig fråga och det är självklart för oss att alla medarbetare behandlas lika. Därför är vi måna om att regelbundet genomföra medarbetarundersökningar – som ett led i att hela tiden förbättra och vara den attraktiva arbetsplats som vi vill vara.

I denna rekrytering samarbeta Knowit med Poolia. Välkommen med din ansökan.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
1 april
Sista ansökningsdag
30 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59272

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.