Säljare

Proffssäljare – Beijer Umeå

Är du en person med stark drivkraft och ett stort hjärta för försäljning och kunder? Är du en vass lagspelare som gillar att stå i första ledet och engagera dig själv och din omgivning till goda resultat?
Vi söker nu dig som skall stärka vårt säljteam på plats på filialen i Umeå och ingå i branschens bästa säljmotor mot våra företagskunder!

Tjänsten är en direktrekrytering och kan komma att tillsättas innan sista dag för annons.
Vid frågor om tjänsten eller varför du bör välja Beijer som arbetsgivare, tveka inte att kontakta Rasmus Andersson på 070-4975462

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som proffssäljare erbjuds du en spännande och utvecklande roll! Du arbetar med relationsskapande och långsiktig försäljning och blir en del av ett starkt, engagerat säljteam som tillsammans driver Beijer till nya framgångar.

Dina huvudsakliga uppgifter:
• Aktivt vårda och utveckla kundportföljen
• Utforma offerter och teckna avtal
• Löpande analysera och effektivisera kundens framgång genom Beijer
• Anordna och delta i kundevent och aktiviteter
Du jobbar i huvudsak på plats på filialen, men kommer även att genomföra kundmöten.

Vem är du?

I rollen behöver du ha positiv attityd och stark drivkraft för att lyckas med det du åtar dig. Du behöver vara social till sättet och besitta en hög förmåga att skapa och bygga långsiktiga relationer med både kunder, leverantörer och kollegor.
Ditt sinne för ordning och reda kommer göra din kund nöjd och därför ser vi detta som en viktigt del i din personlighet.

Vi sätter hög vikt vid din personlighet och din potential att stärka oss långsiktigt.

Om verksamheten

Beijer Byggmaterial AB region Norra Norrland är en av sju regioner som sträcker sig från Umeå i Söder – till Kiruna i Norr.
Regionen består av åtta stycken fristående filialer och ca 150 medarbetare.

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 113 byggvaruhus och kakelbutiker?över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter dryga 10 miljarder SEK och har ca 2500 medarbetare.
Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland, Tyskland och Österrike. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare.?
Läs mer på http://www.beijerbygg.se

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
21 september
Sista ansökningsdag
16 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65504