Handläggare

Planeringshandläggare till stort kommunalt bolag

Nu söker vi en planeringshandläggare inom elnät till ett stort kommunalt bolag i Umeå. Du blir en nyckelperson för att bidra till att göra Umeå till en mer hållbar ort, en enklare plats att bo på och roligare att leva i.

Uppdraget är på heltid och startar så snart som möjligt samt pågår till att börja med till årsskiftet.

Intervjuer och urval sker löpande, vänta därmed inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du blir en del av ett team på 10 personer som värderar medarbetskap högt. Medarbetare ska mötas av en god arbetsmiljö, friskvård och kompetensutveckling samt ett ledarskap som främjar mångfald och uppskattar olikheter. Vår vision är en enklare vardag för kunder och en hållbar framtid för regionen. I rollen som planeringshandläggare kommer du att ha en administrativ och koordinerade roll inom elnät med arbetsuppgifter som:

• Övergripande kontroll av elnäts alla installatörsärenden
• Administration av anslutningsärenden till elnät
• Hantera inkommande anslutningsärenden av olika typer d.v.s. att skapa upp anslutningar/ärenden i system som sedan går vidare till anslutningsingenjörer för hantering
• Hantera vissa typer av ärenden såsom säkringsändringar, avslut anläggning, ny anläggning, plombering, fasändring
• Kontakt med kunder och tekniker

Vem är du?

I denna roll värderas personliga egenskaper högt! Vi letar efter dig som kan arbeta självständigt med mycket god kommunikationsförmåga då uppdraget innefattar många kontaktytor. Du är driven, initiativtagande och jobbar proaktivt med ett strukturerat arbetssätt.

Du som söker har även:

• Gymnasieutbildning
• God datavana med tidigare erfarenhet av att hantera ärendehanteringssystem
• Tidigare erfarenhet av kundkontakt
• Det är meriterande med grundläggande kunskaper inom el

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
27 januari
Sista ansökningsdag
10 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67388