Sjukvård/Hälsa

Personliga assistenter

Vi söker personlig assistenter till olika uppdrag både i och strax utanför Umeå.

Körkort är ett krav.

Att jobba som personlig assistent innebär att du ska hjälpa en person med en funktions variation med allt som den personen inte själv kan göra. Det kan vara hjälp med personlig hygien, av och påklädning, förflyttningar, hjälp att sköta sitt hem eller att följa med på fritidssysselsättningar.

Vill du veta mer om vad vi har att erbjuda? Vi söker både dig som vill jobba extra samt ha en fast tjänst. Kanske har vi jobbet som skulle passa dig och dina förutsättningar perfekt? Hos oss kan du jobba antingen på en stor tjänst eller lite mindre om det passar dig bättre.

Ring oss så får du veta mer!

Om oss: Lottas Omsorg är ett lokalt omsorgsföretag med kontor i Umeå och Örnsköldsvik som vänder sig till dig som vill ha hög kompetens och ett professionellt bemötande inom hemtjänst, personlig assistans och hushållsnära tjänster.

Vi är ödmjuka inför vårt uppdrag att arbeta med vård och omsorg i människors hem och vet att det ställer höga krav på kompetens, lyhördhet, trygghet och sekretess. Som kund och anhörig ska du alltid känna dig trygg med att vår personal utför sitt uppdrag på ett professionellt sätt samtidigt som hjärtat finns med. För att jobba som personlig assistent så måste du ha fyllt 18 år.

Lottas Omsorg finns i din närhet och ska alltid vara lätta att nå för både kunder, personal och anhöriga.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
15 augusti
Sista ansökningsdag
30 september
Referensnummer
13245