Inköpare Operativ

Operativa Inköpare 2 lediga platser!

Till en utav våra kunder inom tillverkande industri söker vi nu en två Operativa Inköpare. Tjänsterna är på heltid med start så snart som möjligt och till att börja med vikariat under 6 och 12 månader. Urval sker löpande, så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Operativa Inköpare arbetar du i tvärfunktionellt team inom planering och logistik. Teamet består utav materialplanering, operativt inköp, orderhantering, beredning och produktionsplanering.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Materialplanerare ingår att:

– hanterar och bedriva leverantörs utveckling utav befintliga leverantörer. Du har nära kontakt med materialstyrning och produktionsplanering om material som riskerar att bli produktionsstoppande eller för ytterligare kontakt med leverantörer att materialfrågor drivs vidare.
– förfrågningar med nya material från befintliga leverantörer
– stödköp vid för långa leveranstider

Vem är du?

Du har en KY- eller högskoleutbildning inom logistik, industriell ekonomi eller liknande erfarenhet. Det är önskvärt att du har nått års erfarenhet från inköpsprocesser och gärna från verkstadsindustri.

Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligen och muntligen ett krav. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbete i affärssystem och i synnerhet erfarenhet från Movex.

Du är genuint intresserad av att driva utveckling och förbättring. Du trivs att arbeta i en grupp och har god sammarbetsförmåga. Du är noggrann, förstår och analyserar problem snabbt, gör förnuftiga och rationella bedömningar. Ditt arbetssätt är metodiskt och systematiskt och du gör tydliga prioriteringar i ditt arbete.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
7 maj
Sista ansökningsdag
26 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53567

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.