Nätverkstekniker

Nätverkstekniker med start omgående

Vi söker nu en nätverkstekniker till Sveriges lantbruksuniversitet. Start så snart som möjligt och med goda chanser till tillsvidare.
Här får du en möjlighet att jobba i en internationell miljö på en arbetsplats om bedriver världsledande forskning. Känns detta som något för dig så rekommenderar vi att du skickar din ansökan och tar kontakt så snart som möjligt eftersom urval sker löpande.

Om tjänsten

Arbetet innebär drift och förvaltning av nätverk inkluderat LAN på ca 20 orter och WAN däremellan. Målet är att se till att kundens nätverk möter användarnas krav på tillgänglighet, effektivitet och säkerhet. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ha ansvar för ett Ciscobaserat nät med 20000+ accessportar, 700 access-punkter, coreroutrar och brandväggar.
Beredskapstjänstgöring kvällar och helger ingår i arbetsuppgifterna.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vem är du?

Som person tror vi att du är flexibel och villig att ta dig an nya utmaningar, ibland utanför ditt nuvarande kompetensområde. Du är strukturerad och kan planera och prioritera arbete både dagligen och i projektform. Du är en problemlösare och har god samarbetsförmåga. Din kommunikativa sida gör att du anpassar språket efter mottagare, skapar förståelse och löser problem effektivt med kunden i fokus. Du sitter inte nöjd med en fungerande lösning utan att strävar hela tiden efter att kontinuerligt förbättra och utveckla arbetsmetoder, verksamheten och IT-miljön. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Mycket god kunskap om
IPv4 och IPv6
Routing protokoll, Primärt BGP, OSPF och MPLS
Dokumentation

Goda kunskaper om
Cisco Catalyst och Nexus switcher
Cisco FirePower
VPN/DMVPN
DNS (BIND)
Cisco Prime
Cisco ASR routrar
Cisco IS
Enterprise Wireless

Meriterande
Erfarenhet av Windows och Linux operativsystem
Erfarenhet av Azure och/eller Office365
Erfarenhet av nätövervakning
Software Defined Networks implementerat i Ciscomiljö
Erfarenhet av IT-säkerhetsarbete
Cisco ACS autentisering, 802 IX och trådlösa nätverksteknik
IPS/IDS
Juniper M/E-series routrar
Datacenter arkitektur
Free radius
VoIP

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer dig som konsult. Att få rätt person på rätt plats är vår grej, och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
24 maj
Sista ansökningsdag
23 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68728