Tekniker

Montörer och elektriker till Vattenfall Services Nordic

Nu söker vi Montörer och Elektriker till Vattenfall Services Nordic. Vill du jobba på ett företag vars företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Ta då chansen och sök jobbet på Vattenfall! Ett stort bolag där det finns väldigt goda möjligheter till utveckling! Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vattenfall Services Nordic fortsätter växa i Umeåområdet!

Nu söker vi fler engagerade montörer, elektriker, distributionselektriker och linjemontörer till vår projekt- och underhållsverksamhet i Umeå med omnejd.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta med projekt och underhåll av lokalnät (friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer). Du arbetar utomhus i team med dina Services-kollegor och andra entreprenörer.

Du kommer att kunna växa och utvecklas i ett ansvarsfull yrke med framtidsutsikt. Vi erbjuder varierade dagar på jobbet och en stark gemenskap i en arbetsmiljö där vi hjälper varandra. Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats.

Möjlighet till hemstationering finns.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med start enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/linjemontör, men även dig som är i början av en karriär i vår bransch. Det är ett krav att du har el-utbildning på gymnasienivå. Eftergymnasial utbildning inom eldistribution, ESA-utbildning och intyg för arbete på hög höjd samt erfarenhet av att arbeta som ledande montör är meriterande.

Du är en ansvarsfull person med stort säkerhetstänk och initiativ- och problemlösningsförmåga. Att vi tillsammans levererar service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap ser du som självklart.

Du talar och skriver svenska, gärna också engelska. Bilresor och vissa övernattningar i samband med uppdrag/projekt kommer att ingå så B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten är ett krav.

Om verksamheten

Vattenfall är ett ledande europeiskt energiföretag som i mer än 100 år elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete.

Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Därför driver vi omställningen till ett hållbart energisystem genom satsningar på förnybar produktion och klimatsmarta energilösningar för våra kunder.

Vi har cirka 20 000 anställda och är verksamma främst i Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark, Storbritannien och Finland. Vattenfall ägs av den svenska staten.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
11 januari
Sista ansökningsdag
1 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62189