Mjukvarutestare

Mjukvarutestare till Tieto i Umeå

Till Tieto i Umeå söker vi testare som kan arbeta med test kopplat till organisationens leverans där man ska utföra manuella tester på deras system.
Urval sker löpande så skicka din ansökan idag!

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik. Du kommer att ingå i ett team och arbeta med tester utav mjukvara, där du får en toppen möjlighet att få in en fot hos en stor uppdragsgivaren för framtida karriär och utveckling.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker:
– Har en eftergymnasial utbildning inom IT
– Har erfarenhet av manuella tester
– Stort intresse för manuella tester
– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.
Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Meriterande är om du har erfarenhet från kundtjänst/kundsupport.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
9 januari
Sista ansökningsdag
2 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55807

Helena Forsberg

Erica Lindgren

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.