Konstruktör

MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL SIGMA

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Om tjänsten

Vi söker efter nya duktiga ingenjörer inom produktutveckling som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att bygga upp framtidens teknikkonsultföretag, i Umeå eller vår etablering i Örnsköldsvik! Vi erbjuder en unik möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden.

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag, Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team och har du förmågan och viljan att utbilda och leda kollegor så finns det även möjlighet till detta. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef.

VAD ARBETAR VI MED?
• Koncept, förstudier, funktionsstudier och prototypframtagning.
• Utveckling och underhåll av mekaniska konstruktioner.
• System- och detaljkonstruktion, toleranssättning och beräkning.
• Produktions- och kostnadsoptimering.
• Validering av produkter.
• Svetsade konstruktioner, formgods, pressning, tunnplåt och hydraulik.
• Additiv tillverkning och Rapid Manufactoring Prototyping.

Vem är du?

Som person är du engagerad, uthållig, strävar efter att leverera ditt yttersta i rätt tid och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du är van att jobba i större företag där du förstår att din del i helheten är viktig för det slutgiltiga resultatet.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom CAD, gärna Catia, Solid Edge, Inventor eller ProE. Har du erfarenhet av olika PDM-program, FEM-beräkningar och från fordonsindustrin är det en merit.

Du har teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom produktutveckling eller maskinteknik och har minst 5 års erfarenhet.
Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Meriterande är om dessutom arbetat med formbunden plastkonstruktion, pressning, tunnplåtskonstruktion, motor/växellåda, kylsystem, fjädringssystem, hydraulik, bränsle eller någon/några av de produkter som utvecklas i regionen, Vill du vara med i ett vinnande team och vill utvecklas hos oss, då är du rätt person för oss och vi för dig.

Om verksamheten

Sigma erbjuder:
Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
29 juli
Sista ansökningsdag
1 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53964

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.