Säljare

Medlemsrekryterare till Hyresgästföreningen i Umeå

Är du utåtriktad, gillar försäljning och att möta nya människor? Nu har du möjlighet att arbeta i Sveriges viktigaste folkrörelse hos Hyresgästföreningen Region Norrland som söker en ny medlemsrekryterare. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som medlemsrekryterare är du ofta den första kontakt som människor har med Hyresgästföreningen och är ansiktet utåt för dem. Hyresgästföreningen har kollektivavtal och du kommer att ha grundlön och bra provisionsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som medlemsrekryterare jobbar du självständigt med försäljning av medlemskap i Hyresgästföreningen. Arbetet sker i bostadsområden och din huvuduppgift är att genom uppsökande verksamhet rekrytera medlemmar. Dina arbetstider kommer att vara måndag-fredag under eftermiddag-kväll och utifrån givna ramar erbjuds du flexibilitet samt möjlighet att själv lägga upp ditt arbete. Du får både teoretisk och praktisk introduktion samt tillgång till stöd och coaching av din närmaste chef.
Du kommer att arbeta i Umeå med omnejd och resor med övernattning kan förekomma i liten skala.

Vem är du?

Du har tidigare försäljningserfarenhet med goda resultat. Kanske har du jobbat inom telemarketing och vill ut i friska luften samt röra på dig mer? Som person är du ansvarstagande, resultatinriktad och trivs med att arbeta mot mål. Du är också social, förtroendeingivande och bra på att bygga relationer.
Goda kunskaper i svenska språket är viktigt och kan du dessutom fler språk är det meriterande. B-körkort och bil behövs också för att kunna förflytta dig inom distriktet.

Om verksamheten

Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, indelat i nio regioner runt om i landet och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 9 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster.
I Region Norrland är vi cirka 40 anställda och över 38 500 medlemmar. Vår natursköna region sträcker sig från Sveriges topp till träpatronernas rike i Sundsvall, kust till inland. Vi har bemannade kontor i Kiruna, Gällivare, Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall och Östersund. Kontor som vi delar med övriga kollegor som arbetar med folkrörelseutveckling, förhandling, juridik och kommunikation.

I den här rekryteringen samarbetar Hyresgästföreningen med Poolia. Tjänsten är på heltid med anställning direkt hos Hyresgästföreningen. Urvalsarbetet påbörjas i augusti.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
4 juli
Sista ansökningsdag
21 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65034