Materialplanerare

Materialplanerare

Till en utav våra kunder inom tillverkande industri söker vi nu en Materialplanerare. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och tillsvidare. Så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Materialplanerare arbetar du i tvärfunktionellt team inom planering och logistik. Teamet består utav materialplanering, operativt inköp, orderhantering, beredning och produktionsplanering.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Materialplanerare ingår att:
– avropa material till produktionen utifrån prognoser och säkerhetslager
– bevaka leveranskedjan till fabrik baserat på produktionsplaner och prognoser
– följa upp leveranstider, lagervärden samt säkerställa materialtillgänglighet.

I din roll samarbetar du med flera interna funktioner och har kontakter med leverantörer.

Vem är du?

Du har en KY- eller högskoleutbildning inom logistik, industriell ekonomi eller liknande erfarenhet. Det är önskvärt att du har minst 2 års erfarenhet från materialplanering, inköp eller logistik och gärna från verkstadsindustri.

Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligen och muntligen ett krav. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbete i affärssystem och i synnerhet erfarenhet från Movex.

Du sätter kunden först i ditt dagliga arbete och är genuint intresserad av att driva utveckling och förbättring. Du trivs att arbeta i en grupp och har god sammarbetsförmåga. Du är noggrann, förstår och analyserar problem snabbt, gör förnuftiga och rationella bedömningar. Ditt arbetssätt är metodiskt och systematiskt och du gör tydliga prioriteringar i ditt arbete.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
7 maj
Sista ansökningsdag
26 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53565

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.