Materialplanerare

Materialplanerare som önskar nya utmaningar!

Är du framåt, hungrig och vill utvecklas så vill vi komma i kontakt med dig!

Om tjänsten

Som Materialplanerare ansvarar du för materialbeställning, tillgänglighet och schemaläggning utav lagernivåer för att säkerställa sortiment och materialinflöde för produktion. I tjänsten kommer du även att kunna arbeta med leveransbevakning så som kontakt med leverantörer för att säkerställa, påskynda eller boka om leveranser. Du utreder orsaker och följer upp leverantörer samt är aktiv i produktionen för att utreda och lösa materialproblem som dykt upp.

Vem är du?

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom ekonomi, logistik supply chain, inköp eller liknande. Du är van att jobba i ett ERP/MSP system, gärna Oracle, men det är inget krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
– Materialplanering
– Transportlogistik
– Inköp eller Supply management
– Leverantörsutveckling
– Lagerstyrning
– Parametersättning

För att trivas i rollen har du ett organiserat, strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har en analytisk och problemlösande förmåga och tar egna initiativ för att uppnå resultat. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska samt engelska då du kommer att ha många kontaktytor internt/externt.
Vi tror att du är målinriktad och gillar att arbeta i varierat tempo och i team. Att bidra med trivsel är ett krav.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
16 juli
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57217

Linus Norlin

Helena Forsberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.