Konstruktör

Maskinkonstruktör – Produktutveckling

Är du intresserad av teknik och tycker om när rätt komponenter hamnar på rätt plats? Har du en ingenjörsutbildning med inriktning mot maskin eller annan teknisk inriktning? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en maskinkonstruktör inom produktutveckling. Vi välkomnar både junior och seniora profiler.

Tjänsten är på heltid i 6 månader med mycket goda möjligheter till förläning. Start sker i augusti eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och uppdraget kan tillsättas innan den sista ansökningsdagen, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer vara en del av ett familjeägt företag med ett aktivt och nära ledarskap. Med lång erfarenhet har företaget kompetens att utveckla och leverera ett marknadsledande produktsortiment. De skapar värde genom produktutveckling baserat på kunskap om kundens behov. Med smart produktion och logistik garanteras en hög kvalitet på produkter, framtagna med ett systematiskt miljötänk från utveckling till återvinning.

Från huvudkontoret och fabriken i Nordmaling levereras produkter till kunder världen över. Alla anställda ska känna sådan motivation, arbetsglädje och vilja till förändring att uppsatta mål uppnås och kundens behov tillgodoses. Här får alla medarbetare chansen att bidra till förändring!

Som Maskinkonstruktör ingår du i ett team som både utvecklar och underhåller befintliga produkter med huvudsakligt fokus på variantkonstruktion.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom civil- eller högskoleingenjör alternativt innehar erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av CAD-programmet Autodesk Inventor.

Vi tror att den här tjänsten passar dig som tycker om att hitta nya lösningar och är nyfiken. Du uppskattar variation och frihet i arbetet och trivs med att dela med dig av samt ta emot kunskap av andra.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
4 augusti
Sista ansökningsdag
19 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65318

Fanny Davidsson